20 Eylül 2010 Pazartesi

Seksili Kadın Blog Furyası


Erkek yapınca sapık , kadın yapınca feminist.


Var böyle bir şey. Eskiden "erkek yapınca delikanlı , kadın yapınca .rspu" vardı , artık yok. Mesela internet üzerinden "dün seviştik biz , bu arada benim adım hodogodu" diyen insanlar türedi. Sevişmek marifet mi ? Peki özgürlük sadece sevişmek mi ? Ha sevişmeyin mi diyorum , yardırın gitsin ama bunun takip edilebilirliği nedir arkadaş ? Hani bir facebook efsanesi olarak "filiz sevişelimmi" var ya , e niye var lan o zaman o ? Yani kadın "yiyiştik çok feci , sonra ordan çıktım başka bir erkek geldi onunla yiyiştik" yazınca ne oluyor arkadaşım ? Hadi yazanı anlarım , yazar kişi yazdığını okumaz bile ama okuyan ; ey okuyan , sana n'oluyor lan ?!
Z.kli d.şşaklı yazılar , bol cinsel öğeli fotoğraflar ve enteresan rumuzlar. Vay baba'ğn kemiğine denilesi.

Toplum kadınlar tarafından seviyesi belirlenesi bir şey , evet. İsteriz ki kadınlar üretsin , eleştirsin , küfür etsin , boyun eğmesin. İyi ama her b.ku olduğu gibi bunu da mı kıçımızdan anlamak zorundayız ? Değiliz bence ama öyleyiz diğer yandan , biz korkmayız ondan bundan.


Öyle yazasım geldi , şimdi tartışma çıkmasın. Ya da çıksın lan bana ne.



Kanat Notu : Bi de o "çok seksili" fotoğrafları nerden buluyorsunuz lan ?

2 yorum:

  1. doğru söze ne denir ki? görüyor ki insanlar, öyle içerikli yazılar, filmler, diziler revançta, daha çok sevilip takip ediliyor, e gerçek olan olmayan çiziktiriyor birşeyler. aşk-ı memnu neden rekorlar kırdı, fatmagül'ün suçu neden hortlatıldı diye sormaya ne hacet?

    YanıtlaSil
  2. gece gece iyi eğlendim. doğru tespitler devam ediyor. tebrikler efenim.

    YanıtlaSil

Buraya bir şey yazıyorsun , küfür falan olmazsa seviniyorum.