19 Eylül 2010 Pazar

Sylvester Dedellone


A.B.D ordusu bir yerlere savaş açtıkça , girip oraları harap ettikçe , çeşitli "gönüllü holivuud milliyetçileri" de bu durumu desteklemek ve aynı zamanda bu durumdan ekmek yemek için harekete geçiyor. Elbette bu olayın en büyük temsilcisi "Sylvester Stallone" olmuştur yıllar yılı.


Vietnam hikayesi ile başlayan "Rambo" , bizim çok eleştirdiğimiz Kurtlar Vadisi mantığına uzak bir film değildi. Hatta daha fazlası , üstüne daha yüzsüz olanıydı.
Sylvester Stallone bu film bekleneni verdiği için devam filmleri çekti fakat olayı abartınca son Rambo filmi "Rambo - Dedeler" gibi oldu. Tabi bu film ile neredeyse aynı zamanda çıkan son Rocky filmi de aynı kaderi paylaştı. Her ne kadar yalan yanlış anlatılalacak bir savaş , laf sokulacak bir düşman olmasa bile Sylvester Stallone yine bir yerlerde birilerine laf sokmuştur. Kesin bir şey söyleyemiyorum çünkü bu son iki filmi izlemedim.


Kendisini gösterdiği inat ve bitmek tükenmek bilmeyen kas aşkı için kutluyor , bir daha bu tarz fimler yapmaması için uyarıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Buraya bir şey yazıyorsun , küfür falan olmazsa seviniyorum.