26 Ağustos 2010 Perşembe

Sen N'ayaksın ?


Nerede başarısız bir prodüksiyon var orada Şafak Sezer de var. Tamam , kendisine oskarlık işler verilsin demiyorum ya da yer alınması sağlanan başarısız işler için bir şey demiyorum ama bir insanın yer aldığı 10 tane işin 9 tanesi kötü olur mu ? Özellikle Mehmet Ali Erbil ( kendisi için yazdığım bir yazı mevcut ) ile bir araya geldiği zaman adeta yok edici kuvvette bir berbatlık yaratan Şafak Sezer bana bu kullanılma şekli yüzünden bir Kevin James gibi geliyor. Burada Kevin James için kötü bir şey söylemiyorum , aksine olumlu bir şey söylemek istiyorum. Zira Türk sineması Yeşilçam dönemi sonrası tam bir "Hollywood Çakması" olmaya başladı. Benzer misyonu olan aktörler , garip filmler ve enteresan senaryolar. İşte bu dönem içinde kalitesi daha orta sınıf kalan a.b.d yapımı komedi filmleri için biçilmiş kaftan olan Kevin James gibi bir Şafak Sezer yaratılmış durumda. Zaten başarılı olduğu için başrol oynadığı iğrenç bir dizi ( İrmaan ) çekildi. Kimse kusura bakmasın ama kimse kimseye The King Of Queens şekli yapmasın. Çı şarı !


Çok Mühim Not : Amerikan yapımı filmleri , oyuncakları ya da arabaları övüp yerli işi şeyleri itin şeyine sokan bir zihniyet olmadığım gibi bundan nefret ederim. Lakin özgün olmak yerine böyle taklit , böyle başarısız işler yapılması beni daha bir sinirlendiriyor. Bu konu hakkında düşünceleri Jim Carrey&Alp Kırşan yazıma da taşımayı düşünüyorum. Hatta yazıyorum şimdi , çok sinirlendim olum. Hımpps.

1 yorum:

  1. allaahımm şafak sezer'e uyuz birilerini daha buldum ne şahanee!!
    ben sesini duyduğum anda gıcık bir insan haline geliyorum.
    böyle de atar tutarken şunu da itiraf edeyim hemen;
    bunun bir şeytanlı filmi vardı. burakgilinn damından atlayamadıım diye oynak moddalardı. hah işte! o filmde gülmüştüm ben. kafam da iyiydi tabii :)

    YanıtlaSil

Buraya bir şey yazıyorsun , küfür falan olmazsa seviniyorum.