19 Şubat 2011 Cumartesi

İnternet Ünlüleri Hakkında Yazılan Tonlarca Şey


İnternet yüzünden insanları şişiriyorsunuz , onların kendilerini adeta bir tanrı gibi hissetmesini sağlayıp z.çsalar satın alıyorsunuz ; ondan sonra standart hallerini görünce "ay bu ne ya ?!" diye veryansın ediyorsunuz.

Ne bekliyorsunuz arkadaş ? Yazdıkları şeylerin hiçbir edebi değeri olmayan , hayata dair en ufak bir başarıları bulunmayan , evlerinden oturup karşılarında duran ekranın içine rastgele yazılar yazan ve sizden hiçbir farkı bulunmayan bu insanları böyle "vay'nasını be !" mertebesine getirdikten sonra size karşı sizin gibi davranmalarını mı ? Gayet tabi ki sizden üstün olduklarını düşünüp her yaptıklarını beğenmenizi isteyecekler , her söylediklerine katılmanızı umacaklar. O yüzden bu insanları bu hale getirenler olarak geldikleri durum hakkında kafa yoracağınıza işinize gücünüze bakın , ne bileyim domates falan yetiştirin.

Bu durumda ne o insanlar travmatik bir durum yaşar ne de siz kafa yormak zorunda kalırsınız.


Muhim Not : Çok sinirlendim kendi kendime. İnternet ünlüsü insanlar hakkında çıkan "aha fotoğrafı şuymuş" , "vay şöyle mesaj atmış" başlıklı şeyler okumaktan gına geldi. Gına gitsin diye bunları yazdım ki gidiyor zaten. Hazır bu kadar yazmışken silmeye kıyamadım , o ayrı.

4 yorum:

  1. iyi ki silmemişsin güzel olmuş

    YanıtlaSil
  2. adam haklı beyler !

    YanıtlaSil
  3. sen böyle şeyleri pek sevmezsin belki ama ödülün var blogumda :)

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ediyorum , ödül daima güzeldir :)

    YanıtlaSil

Buraya bir şey yazıyorsun , küfür falan olmazsa seviniyorum.