5 Şubat 2011 Cumartesi

Defne Joy Foster


Defne Joy Foster...

31 yaşında , 3 yıllık evli ve 1 çocuk annesi bir insandı. 1 hafta önce televizyon yarışmasında izlerken 1 hafta sonra ölüm haberini aldı Türkiye. Hani işin "çok iyi insandı" ya da "çok severdik" kısımlarını geçiyorum , oralar farklı. 1 çocuk annesi olduğunu söylediğimiz bir insandan bahsetmek istiyorum.

Ölümü sonrası çıkan ilk haber "alkol almıştı" oldu. Alkol aldığını söylüyordu bütün haberler , tüm bir medya. Evet , alkol almıştı Defne Joy Foster ! Aman tanrım , alkol günah değil miydi ?
Peki ya evli olduğu halde arkadaşının yanında sabahlamış olması ?!

Tabi pek değerli "gazeteci" varlıklar hakkında fırsat yazıları yazmışlar hemen. Alkolün tamamen yasaklanmaya çalışıldığı , olimpiyat oyunlarında Türk sporcuların odalarına prezervatif konulmadığı , etek giyen kadınların "teşhir" ettiği iddiasıyla uyarıldığı bir yerde bütün bunları yapmak ölümü bile öldürebiliyormuş. Bunu da gördük sonunda.


Peki bunları kim yazmış , en sert kim ifade etmiş ? 1 numarada bulunan isim 70 yaşında fakat 20'li yaşların kadınlarından hoşlanan , onlarla ilişki kurmayı tercih eden Hıncal Uluç. Evet , evli bir kadın bir arkadaşında kalmaya gidemez ama 70 yaşında bir adam 20 yaşında bir kadınla ilişki kurabilir. İşte buna "işine göre etik" diyoruz. Hani "arkasından konuşmak" diye bir laf vardır ya ; işte bu o lafın son noktası. Hayatta olmayan bir insanın arkasından konuşmak , namusuna dil uzatmak , etik adı altında "iktidar havhavcılığı" yapmak.

Tabi bütün bunların yanında tecavüz suçluları serbest , tacizci hacı - hoca takımı baş tacı , canlı yayınları "kur yapma programı" haline getiren tarikat liderleri kral , 3 karısı olan adamlar müslüman.


Eğer şu son cümlede söylediklerim gibi birisi değilseniz ölmeniz bile sakıncalı , ölecekseniz sessiz sedasız -tek başınıza- ölün.



Not : Bütün bu kirli düşünceleri , kokuşmuş suratları tekrar bize gösteren Defne Joy Foster'a Allahtan rahmet , yakınlarına sabır dilerim. Teşekkürler , mekanın cennet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Buraya bir şey yazıyorsun , küfür falan olmazsa seviniyorum.