26 Şubat 2011 Cumartesi

Hey Ya Hey


* Yahu ; onun - bunlan n'alakası var ?

* Şerefsizlerin şerefsizi diye birisi varsa o kesinlikle "toplu taşıma araçlarında uyuma rolü yapan" insandır.

* "Ölümsüzlüğün formülü bulunsa" diye hayaller kuruyor insanlar ama ben o işi hiç anlamıyorum. Yani ölümsüzlüğün formülü bulunsa ölmeyecek misin ? Mesela uçak çarpsa ölmeyecek misin ? Gerizekalı.

* Ayrıca bu ölümsüzlük formülü bulunsa bu ilaç firmaları bu işi rahat bırakır mı ? Diyelim bulundu bu formül ; "zırt firmanın ölümsüzlük formülünü deneyin , ölürseniz paranızı iade ediyoruz". Ama ölürseniz ödüyoruz , başka türlü değil. Böyle böyle koca ölümsüzlük formülü olur sana "bakım kremi" , olur sana "rimel".

* Reklam gibi olmasın ama bir ara nivea'nın o mavi kutulu kremleri her evde vardı sanırım. En azından ben anneannemi öyle ayırt ediyordum , o kutu benim anneannem gibiydi resmen.

* Ergenleri anlamaya çalışıyorum ama bazı yaptıklarını anlamak mümkün değil. Mesela bunların kıyametin kopması hakkında yaptıkları "kıyamette kopuyoruz xD" şakası var ki ben öyle ergeni döve döve tertemiz yaparım. Görürüm seni liseli.

* Eğer şu dünya üzerinde ne sevilecek ne nefret edilecek bir adam varsa ; hani tek bir kişi varsa o kesinlikle Ali Taran'dır , başkası değildir.

* Google'a komedi yazınca yıllardır o "fifa oyunu üzerine yapılan balonlu konuşmalar" çıkıyor. Google'a yapılan büyük bir ayıptır bu.

* Yine yazcam , yine beraber gülcez.

4 yorum:

  1. Ali Taran için yapılabilicek en iyi tanıö.
    ayrıca benim halamın evi ve o mavi kutu nivea ah ahh bi de o XD ne allah aşkına

    YanıtlaSil
  2. Biz Arko'cuyuz galiba. Veya Dove. Karar veremedim ama Nivea yok. Gerçekten, neden yok. Yarın gidip hemen bir tane edinmeliyim.
    Ali Taran hakkındaki görüşlerine katılmakla birlikte Google'a komedi yazmış olmanın sebebini merak ediyorum. Ayrıca ben o ergenlerin esprisini(!) ilk defa duydum/okudum. Kendimden şüphe etmeli miyim?

    Yorumlarda kelime doğrulama olayının olması hiç hoş değil ayrıca.

    YanıtlaSil
  3. ben yorum yollarken hiç öyle kutu falan çıkmıyor , hep kapitalizm işte.

    buna ek olarak google'a komedi yazmam benim için çok naif bir arama metodu. ben daha neler yazıyorum zaar.

    YanıtlaSil

Buraya bir şey yazıyorsun , küfür falan olmazsa seviniyorum.