1 Ocak 2011 Cumartesi

Öyle Böyle Şöyle


* Komik şeyler var hayatın içinde

* Pes oynarken kebap çekerse canınız "alo , bana iki adana , 1 lahmacun 1 messi" diyebilirsiniz. Ben yaptım.

* Siz 2011'e nasıl girdiniz bilmiyorum ama ben tesadüfen girdim. Biz maaile tombala oynarken 2. çinko yaptıktan yaklaşık 1 dakika sonra tombala yapmanın verdiği heyecanla ayağa kalktım ve televziyonun olduğu yere doğru ilerlerdim. Tam o sırada bir karmaşa oldu "acaba bu hile mi yaptı ?" diye ve bu sebeple maaile televizyon önünde toplanmış olduk. O sırada ekranda "10 , 9 , 8..."yazıyordu ve ben "aha yeni yıl geliyor durun" dedim , böylece öpüşüp sarıldık , yeni yıl şeysine girdik. Ben 20 tl kazanıp girdim , o ayrı.

* Bu sene noel baba yine gelmedi. Ben bu sene daha gerçekçi olup kendisinden "ps3 oyunu" istemiştim ama onu bile pahalı buldu sanırım. Tam şerefsizlik.

* Büyük ikramiye dedikleri şeye inanmıyorum ama amorti diye bir şey var.

* Her yılbaşı öncesi "büyük ikramiye ile neler alınır ?" diye haber yapılıyor ve çeşitli kombinasyonlarla büyük ikramiye gerizekalıya anlatır gibi anlatılıyor. Hani 35 milyon tl desen anlaşılamayacakmış gibi "bununla 150 tane x araba alınır" ya da "bununla 65 tane tekne alınır" gibi veriler sunuluyor. Tamam diyelim 65 tane tekne konusunu anladık ama "99.865 barbie bebek" nedir gözünü seveyim ? Hani insanlara angut muamelesi yapıp öyle anlatıyorsun ama o angut gidip büyük ikramiye çıkınca harbiden 99.865 tane barbie bebek alırsa bunun vebalini kim taşıyacak ?

* İstiklal Marşını ezberlemeyene kızmam ama İstiklal Marşı yerine "korkmaz sönmez" diyene öfkelenirim. Hayır "korkma sönmez" bile değil ; "korkmaz sönmez". Oldu olacak "korkmaz , sönmez , yemez , içmez".

* Tv'ye çıkıp "70 milyon bizi izliyor" diyen mazur görülmeli , bağıra basılmalı. Zira o coşkulu , kamera görmenin verdiği mutluluğun insanı o.

* Azer Bülbül'ü altın kafese koymuşlar , titremiş.

* Kaçaragua.

1 yorum:

Buraya bir şey yazıyorsun , küfür falan olmazsa seviniyorum.