23 Temmuz 2013 Salı

Kukuleta



* Sel'aml'ar

* Çok uzun olmasa da bir müddettir yoktum , işlerimi halledip geleyazdım.

* Dikkat ettiyseniz Doktorlar dizisi bitmiyor , sadece kanal değiştiriyor.

* Ben bir yerden bir ürüne baktığım zaman , o ürünü satan mağaza sahibinin beni o ürünü koşulsuz şartsız satın alacakmışım gibi görmesini hiç sevmiyorum , çünkü o zaman ben çok enteresan yalanlar bulup oradan çıkmak zorunda kalabiliyorum. Bana ürünün fiyatını sorduysam fiyatını söyle arkadaşım , sert konuşturma beni.

* Boş zamanlarımda Şener Şen ve Kemal Sunal filmleri izliyorum. İki ustanın da her filmi mükemmel ama bana kalırsa Şener Şen'in son dönem , Kemal Sunal'ın ilk dönem filmleri daha başarılı.

* Şu sahneyi saatlerce izlesem saatlerce gülerim ; "Öyleyse ben gidiyim"

* Kart teslimatı için gelip kapıda bana yaklaşık 20 dakikada boyunca sosyalizm propagandası yapan bir kurye görevlisi vardı. Nerede acaba o güzel ve iyi niyetli insan ?

* Telefonla arandığım zaman bana "kiminle görüşüyorum ?" derseniz o konuşma siz kim olduğunuzu söyleyene dek , şarjların izin verdiği müddetçe devam eder.

* Türk pop müziğini bitirmek için "vicdansız" , "kalpsiz" ve "cennet" kelimelerini yasaklamak yeterli.

* "Minibüs savaşları" tarihin en stratejik mücadeleleridir.

* Reklamların cinsel içerikleri olmasına kızmıyorum ama işin rekabet boyutunun kızışmasından da korkmuyor değilim. Hatırlarsanız bir ara bir havayolu firmasının "bizimki 77 santim" diye bir reklamı vardı. Dua edin benim bir havayolu şirketim yok , cevabım ağır olurdu.

* Show Tv'nin bile gecelerini "güven pazarlama" minvalinde tiplere emanet etmesi beni şaşırtıyor. Bilhassa şu dönemlerde ortalıkta gözükmeyen adamın itelemeye çalıştığı tablet tanıtımı dönemleri çok ilginçti.

* Bir ürünün satılırken sayıları tek tek sayılarak aralara virgül işlevli "bitmedi !" konması bitmedi.

* Kızlara çok kızgınım. Hem gidip aramızdan en tekinsiz tipleri seçiyorsunuz , hem üzülüyorsunuz. N'apalım , aramızda tekinsiz olanların alnına işaret mi koyalım Soysuzlar Çetesi gibi ?

* Coni Dehep sanırım Tim Burton'dan bağımsızlığını ilan etmiş , uzun süredir ikilinin ortak bir projesini göremiyoruz.

* Atletle gezene saygım olamaz.

* "Geceden gündüze değhil deh"

* "Doğhdov Rvenoğ Parieğ" sana bir şeyler hatırlatıyordur sanırım ?

* Bence bir deterjan firmasının "Çamaşıra dost , lekelere düşman" diye sloganı olmamalı çünkü bunun her türlü pazara uyarlaması var. Aynısını bir prezervatif ya da tuvalet kağıdı üreticisi için düşünerek ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

* Yıllardır blog kullanırım ama şu RSS olayını çözemedim.

* Geçenlerde bir web sitesi beni yılın blogları eğlence dalında aday göstermiş ama seçmemiş. Bu acımasızlığı kınıyor ve durup dururken beni kaybeden ilan ettiğiniz için "ben zaten katılmamıştım" demek istiyorum. Çirkinleştirmeyin beni.

* Şakaydı. Önemli olan katılmak.

* Şakaydı. Önemli olan kazanmak.

* Bana her türlü şey için sivilpenguen@gmail.com'dan ulaşabilirsiniz. Her türlü dediysem herkes yerini de bilsin.

* Seni bulaca'ğam olum.

1 yorum:

  1. oh be!

    sen geleyazmadan önce ben her gün bloguna girip bakınıyorum bi umut. artık "k" harfine bastığım gibi "kehkehdiye..." yazıyodu.

    sonra geçen gün gülen gözler filmini istedim, televizyonda verdi!
    sonra senden yazı istedim, oldu..

    çok mutluyum! :D

    yine çok güzel yazıydı. katılıp durdum sana.

    klasik.. :)

    YanıtlaSil

Buraya bir şey yazıyorsun , küfür falan olmazsa seviniyorum.