23 Şubat 2012 Perşembe

Yurtiçi Kargo : Terbiyesizlik Taşır !



Hemen hepiniz en az bir kez kargo şirketleriyle gönderi yapmış ya da almışsınızdır. O zaman sizin de yaşamış olabileceğiniz , belki de yaşadığınız bir olayı gündeme getirmek istiyorum ;

Bugün bir arkadaşımın başına kabul edilemeyecek bir olay geldi. Bundan 1 ay önce kadar ekşi sözlük'te de bir yazarın bahsettiği "akıl almaz! kurye" olayı.


Eve gelen kurye kapıyı yumrukladı , yetmedi hakaret etti ve parası ödenen bir kargo geri gitti. Karşısında -özellikle- bir kadın olduğunu unutarak hareket eden bu görevli işini yapmadığı gibi daha önemlisi büyük bir skandala imza atmış oldu. Zamanınd kendi yaşadığım problemleri yazmıyorum bile , uzun ve sancılı başka bir süreç. Fakat bu olayı duyduktan sonra yazmak farz oldu. Arkadaşımın twitter'da konuyla ilgili tweetlerinin görüntüsünü aşağıya koyuyorum ;



(Üzerine tıklayarak görüntüyü büyütebilirsiniz)



Evde böyle bir olayı metanetle karşılayamayacak ya da saplık problemleri olan bir hasta olabilirdi. Bu olay senin başına da gelebilir , satın aldığın bir ürünü beklerken magandalıkla karşılaşabilirsin. Duyarlı ol ve bu olayı duyurmaya gayret et.

3 yorum:

  1. Yahu arkadaşlar, benim de içinde olduğum yurdum insanı, "ne demiş, nasıl olmuş, kim ne demiş" vs vs.. türü şeyleri merak eder... Yani Yurt içi kargo'nun karşısına çıkan insanı tanısaydım şu anda yürekten destekleyebilirdim ama şimdi hiç bi şey anlamadım. biri gelip anlamsızca bağırıp çağırıp kargoyu da vermeyip gitmiş mi? Neler olmuş?

    YanıtlaSil
  2. inanmıyorum yahu korkunç bi şey

    YanıtlaSil
  3. aynen yazıldığı gibi , acele ve anlaşılmaz biçimde oldu.

    YanıtlaSil

Buraya bir şey yazıyorsun , küfür falan olmazsa seviniyorum.